Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸ’‘ 543 lampen in 🏬 8 webshops

Sokkellampen

Sokkellampen zijn een van de meest veelzijdige soorten tuinlampen. Of u nu verlichting zoekt voor bij de vijver, het terras of de oprit, een sokkellamp is overal op zijn plek. Dankzij het compacte formaat passen ze in iedere tuin. Bovendien kunt u zelf kiezen of u gaat voor een enkele sokkellamp of voor een serie op een rij.

Sokkellampen passen altijd

Dankzij het compacte formaat is een sokkellamp een ideale vorm van buitenverlichting. Hoe groot of klein uw tuin ook is, voor een sokkellampje is altijd plek. Een rij sokkellampen staat bijvoorbeeld prachtig aan de rand van een vijver of langs de oprit. Een enkele sokkellamp staat bijvoorbeeld prachtig in een border en is een goede manier om die border extra te benadrukken. Zo krijgt uw tuin een luxe uitstraling.

Van modern tot klassiek

Bij het kiezen van de juiste tuinverlichting is het natuurlijk belangrijk dat de lamp qua design bij de rest van uw tuin past. Heeft u een landelijk ingerichte tuin? Dan is een nostalgische sokkellamp met een klassieke uitstraling een goede keuze. Deze lampen zijn veelal gedecoreerd met een sierlijke lantaarn, die uw tuin een sfeer geeft van vroegere tijden. Is uw tuin juist strak en modern? Wij bieden natuurlijk ook een uitgebreid assortiment moderne sokkellampen.

Energiezuinige sokkellampen met ledverlichting

Zoekt u energiezuinige buitenverlichting? Dan is een sokkellamp met ledverlichting een goede keuze. De afkorting led staat voor light emitting diodes. Sokkellampen die uitgerust zijn met ledverlichting beschikken over een halfgeleiderconstructie in een lamp. Tuinverlichting met een ledlamp maakt gebruik van een energiezuinige lichtdiode die een grote lichtopbrengst heeft, zonder dat ze grote hoeveelheden energie gebruiken. Een ledlamp gaat gemiddeld 20.000 branduren mee en dat is aanzienlijk langer dan een ouderwetse gloeilamp. Andere soorten sokkellampen die weinig energie verbruiken, zijn solar-sokkellampen en sensor-sokkellampen.

buitenverlichting-expert.nl
Logo