Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: ๐Ÿ’ก 543 lampen in ๐Ÿฌ 8 webshops

Priklampen

Een priklamp is een gemakkelijk te installeren tuinlamp. U kunt deze lamp gewoon in de grond prikken waar u maar wilt. Vastschroeven is niet nodig. Het enige wat daarna nog hoeft te doen, is uw priklampje aansluiten op elektriciteit. Dankzij het compacte formaat passen deze handige buitenlampen in iedereย tuin.

Gemakkelijk te installeren priklampen op Bol.com

Prik uw lamp in de grond

Het grote voordeel van een priklamp is dat deze eenvoudig te installeren zijn. In tegenstelling tot een sokkellampen hoeven priklampen niet aan de grond bevestigd te worden. Deze buitenlampen zijn namelijk uitgerust met een spitse punt, die u in de grond kunt prikken. Zo kunt u de tuinlamp neerzetten waar u maar wilt en blijft hij gemakkelijk en stevig op zijn plek staan. Priklampen moeten natuurlijk wel gewoon op elektriciteit worden aangesloten.

Veelzijdige buitenverlichting

Net als sokkellampen kunnen priklampen op veel verschillende plaatsen in de tuin geplaatst worden. U kunt bijvoorbeeld uw vijver prachtig uitlichten door middel van een serie priklampen aan de oever. Daarnaast kunt u deze handige lampjes ook uitstekend gebruiken om uw oprit of tuinpad te verlichten. U kunt zelfs een enkel priklampje gebruiken om een bepaalde border of een kunstwerk in uw tuin te beschijnen. Heeft u liever een spotje dat u in de grond kunt prikken in plaats van een lamp? Deย prikspotsย kunt u vinden onder het menuย spots.

buitenverlichting-expert.nl
Logo