Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 💡 543 lampen in 🏬 8 webshops

Floodlights kopen?

Wilt u uw tuin in het licht zetten? Hieronder vindt u een groot aanbod floodlights voor op de grond of aan de wand. U kunt deze praktische buitenlampen niet alleen gebruiken ter beveiliging of als praktische verlichting rondom uw huis, maar ook om een bepaald object in uw tuin prachtig te belichten.

Goede floodlights op Bol.com

Praktische floodlights voor aan de wand

Er zijn verschillende soorten floodlights. Zo bieden wij modellen die aan de wand gemonteerd kunnen worden, maar ook lampen die op de grond geplaatst dienen te worden. De wandfloodlights zijn vooral ideaal als functionele verlichting rondom uw huis. U kunt zo’n floodlight bijvoorbeeld aan de buitenmuur van uw garage plaatsen. Veel floodlights voor aan de wand zijn uitgerust met een sensor. Wanneer deze bewegingen registreert, zal de floodlight vanzelf aan springen. Zo kan deze wandlamp dus ook dienen als beveiliging, omdat u het zult merken wanneer er iemand op uw erf komt.

Floodlight in de vorm van een vloerlamp

Het andere model floodlight is geschikt om op de grond te plaatsen. Sommige floodlights dient u aan de grond te monteren, andere hebben de vorm van een prikspot en kunnen dus in de grond geprikt worden. Voor een extra snelle montage is zo’n prikfloodlight een uitstekende keuze, aangezien u niet met schroeven in de weer hoeft. Floodlights voor op de grond zijn bijvoorbeeld handig om een bepaald deel van uw tuin sfeervol te verlichten.

buitenverlichting-expert.nl
Logo